tisdag 15 december 2009

pms-falafel.

Gud va min mage kurrar. Jag är vrålhungrig. Nicklas står i full gång och lagar falafel i vårt lilla kök. Jag ska snart gå och hjälpa till, men han kan gött tålas en stund. Han jämrar sig från köket i full gång med lökhackningen. Och jag har ingen lust att göra detsamma.
Jag har haft en riktigt pms-ig idag. Allt har varit fel och jag har varit nära till tårar tiotusen gånger. Utan att egentligen ha en anledning. Men ni tjejer vet hur det är...
Jag står fortfarande och funderar på hur jag ska tackla dagens viktigaste beslut;
ska jag gå till hemköp och köpa godis eller inte? Affären är öppen i en timme till men jag försöker få bort mitt sötsug så mycket det går. Dock är jag rädd för att när jag väl är såpass sugen att jag dampar sönder, skulle affären vara stängd.
Jag vet, jag vet. Dagens ilandsproblem.


1 kommentar:

  1. Grafisk designer

    Student & Workers

    Publicerad: 2009-12-15, Annons-ID: 5294974

    Borås (Kommuninformation), 1 plats
    Sista ansökningsdag: 2010-01-14
    Student & Workers är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för akademiker och personer som redan är ute i arbetslivet och söker nya utmaningar. Våra tjänster finns inom ekonomi, bank, administration, kundservice och IT/Teknik med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose behovet av flexibel personal samt att vara en naturlig partner vid rekryteringar.

    Vi söker nu för kunds räkning en grafisk designer som är duktig på webdesign och kommersiella lösningar. Det är ett svenskt företag som har funnits sedan 1959 och finns i 4 länder. Kunden är belägen i Borås och sitter i mycket fina lokaler.

    Du kommer att arbeta med att:

    - Ta fram material till tryckeriet.
    - Utforma kataloger och annonser.
    - Göra offerter och olika blad för utskick.
    - Arbeta aktivt med marknadsföring genom webdesign och grafik.

    Vi ser att du har en utbildning (t.ex. någon kurs) inom data/IT/design. Du behöver inte ha arbetat med detta tidigare men har gärna gjort egna projekt eller gjort en praktik.

    Du är duktig på Indesign och Quark. Som person är du självgående och tar egna initiativ. Du har lätt för att sätta dig in i nya program och system. Vidare har du mycket egna idéer och ses som en kreativ person.

    Tjänsten kommer att inledas ett par veckor på deltid för att sedan övergå i heltid. På sikt kommer du att bli anställd av företaget.

    Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Maja Barne på telefonnummer 031 – 333 54 81. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

    SvaraRadera