söndag 20 september 2009

Helg.

En repris av efterlyst på tv och jag orkar inte sträcka mig efter kontrollen. Har precis tagit ett snabbt bad och ska snart äta en sen kvällsmat.
Kom hem till Anderstorp vid sju och hann precis ställa in varorna i kylskåpet innan "Top model" började. Hemma i Borås har det i helgen varit full fart. Kom hem i torsdags och var snabbt och hälsade på i kära lilla Målsryd innan vi brummade vidare till Dalsjöfors. Hela fredagen var Nicklas och jag hos hans pappa och la asfalt. Det känns fortfarande i kroppen, speciellt ryggen! Men roligt var det.
Sedan i lördags åkte vi en snabb sväng tillbaka till Nicklas far. Efter ett tag åkte vi hem, tog varsin  pizza.(vecuvio med fetaost aka. pms-pizza) och några timmar senare var vi tillbaka hos Thomas och grillade.

Senare på kvällen kom jag hem till Conne. Vi har setts två hastiga gånger under hela sommaren och det var härligt att ligga på hennes säng och skratta sig tårögd igen. Vi hade så mycket att tala om, skratta åt och irritera oss på. Så som tjejer är.
Jojomensan, trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar